Winter in de Kop

De winter is een prachtig seizoen om eropuit te trekken. Plan een leuk dagje uit, een heerlijk lang weekend of fijne vakantie. Ga een dagje naar een museum of heerlijk uitwaaien op het strand.  Ontdek de winter in de Kop van Noord Holland!

Kerst-drive-through

Kom uw kofferbak vullen met allerlei producten geproduceerd door de telers en kwekers in Hollands Kroon. Ieder gebied heeft zijn eigen route en geselecteerde producten. Tussen de pick-up punten is veel te zien; op de route is van alles verlicht. Klik hier.

Verlichte boerderijenroutes

Ga mee op deze sfeervolle verlichte boerderijentocht langs en door de bedrijven in Hollands Kroon. Langs de routes vindt u verkoopstalletjes, kerstopstellingen en meer. Via een speciale app krijgt u op interactieve wijze informatie over wat te zien is.

Marinemuseum

Stap deze kerstvakantie aan boord van een echte onderzeeër. Bij het Marinemuseum leert u alles over het verleden, heden en de toekomst van de Marine in Nederland en Den Helder. Met veel verschillende exposities wordt u een echte kenner. Klik voor meer info.

Kerst-drive-through
Verlichte boerderijenroutes
Marinemuseum in Den Helder