Gratis tennissen voor parkbezoekers

Heeft u een accommodatie geboekt op ons park of bent u eigenaar van een chalet of bungalow? Dan kunt u gratis gebruik maken van de tennisbanen van Tennisverening Sint Maarten.
Tennisvereniging Sint Maarten heeft sinds kort drie all-weather banen waarop het hele jaar door gespeeld kan worden. Er zijn wel pasjes nodig om te kunnen spelen. Gasten die via Recreatiepark de Wielen een accommodatie hebben geboekt ontvangen automatisch informatie over het verkrijgen van de pasjes.
Wilt u ook gratis tennissen? Stuur dan een e-mail naar info@recreatieparkdewielen.nl

Tennisrackets en ballen zijn te huur in het Parkhuys 

Route naar de tennisbanen (8 minuten lopen)

1. Neem de Dorpsstraat uitgang en ga rechtsaf de Dorpsstraat in.
2. Loop langs het Grand café ‘de Klimop’.
3. Ga bij DSP ‘t winkeltje linksaf.
4. Loop links het wandelpad op.
5. Loop naar het tennis clubhuis.
6. Aan het clubhuis hangt het bij de entreedeur een kluisje waar de tennispassen in zitten.

Bekijk ook onderstaande video voor de route en de locatie van het sleutelkluisje

Lekker een potje tennissen bij de plaatselijke tennisvereniging?

Dat kan. Recreatiepark de Wielen beschikt over 4 abonnementen waarmee u kosteloos gebruik kan maken bij tennisvereniging
Sint Maarten, op nog geen 5 minuten hiervandaan.
Op alle dagen van de week bent u van harte welkom van 8.30-22.00 uur. Speciaal voor de gasten hangt er een kluisje met daarin 4 spelerspassen om de baan af te hangen. U dient net als ieder ander lid van de vereniging de baan af te hangen . Er is nagenoeg altijd wel ruimte om vrij te tennissen. De tennisvereniging beschikt over 3 nieuwe smashcourtbanen. De tennisleraar gebruikt op de maandag en woensdagavond 1 baan ( behalve in alle schoolvakanties regio noord). Op de woensdag en donderdag 9.00 t/m 13.30 wordt er competitie gespeeld in de maanden april en mei. Tevens op de vrijdagavonden in april en mei vanaf 19.00 – 22.30 competitie.
1 baan tijdens competitiedagen altijd beschikbaar voor vrij spelen.
Vanaf juni elke  woensdagmorgen vanaf 9.30-12.00 uur tosochtend. U bent van harte welkom om mee te doen. Kom gerust, opgeven niet nodig.
Op 8 mei zijn de banen overdag t/m/ 15.00 uur . Op deze dag organiseren wij een sportdag voor de schooljeugd.
Er worden door de club drie dagtoernooien georganiseerd. Op 2 april, 23 juli en 1 oktober vanaf 13.00 uur. Opgeven bij info@tvsintmaarten.nl. Kosten 5 euro p.p.
Het officiële KNLTB toernooi wordt gehouden van 17 t/m/ 25 juni, genaamd Keuveltoernooi. U kunt hieraan deelnemen als u lid bent van de KNLTB en u zich ingeschreven heeft . Alle avonden in deze week kan er niet vrij getennist worden, overdag wel mogelijk behalve de weekenden.