Wij kunnen hogere huurinkomsten voor u genereren  omdat wij o.a. met meerdere verkoopkanalen (Booking.com, Airbnb, VRBO en nog veel meer) samenwerken. 

Iedere accommodatie krijgt een eigen app. Hiermee krijgen de gasten informatie op maat. En er zit een whatsapp knop op iedere pagina waarmee 24 uur gecommuniceerd kan worden. 

Wij werken nu al jaren met Blingclean en zijn daar zeer tevreden over. Blingclean is in Schagen gevestigd en maakt o.a. de bioscoop in Schagen schoon.

Is er iets stuk in uw bungalow of chalet? Wij  repareren het direct. 

Kaylee en Gert-Jan zijn de drijvende krachten achter de verhuurorganisatie.

 

We hebben ook een team van medewerkers die iedere week onderhoud doen op het park.

In de ruime linnenkamer liggen altijd voldoende beddengoed- en handdoekenpakketten.

Sinds 1 juni 2023 zijn alle boekingen inclusief beddengoed en handoeken. 

 

Voor de eerste dagen leggen wij  een serviceset klaar met basisbenodigdheden. 

Wij hebben een afspraak met de belastingdienst dat wij de toeristenbelasten namens de eigenaren kunnen innen en afdragen.

U kunt, als eigenaar, zelf zoveel mogelijk verblijven in uw bungalow of chalet. En dat geldt ook voor uw famile of uw kinderen. 

Via een eigenaren login kunt u de boeking bekijken, maar u kunt ook data blokkeren voor uzelf of uw familie.

Wij brengen een vergoeding in rekening bij het verhuren van uw bungalow of chalet. Deze commissie is een percentage van de netto huurprijs.

Iedere boeking draagt een bedrag bij aan ons schadefonds. Hiermee worden alle schades of vermissingen gedekt die door de gasten worden veroorzaakt.  

Er zijn twee overeenkomsten waarin wordt afgesproken hoe Recreatiepark De Wielen uw bungalow of chalet gaat verhuren aan derden en welk beheer wij voor u kunnen doen. 

 Wilt u dat wij de verhuur gaan verzorgen of wilt meer informatie?

Stuur dan een email naar stay@recreatieparkdewielen.nl