Restaurants

Onze top 3 in Schagen

Linke Loetje 

Dit is ons favoriete restaurant in Schagen. Kom eten en ontdek het heerlijke vernieuwde verwarmde terras. Al meer dan 32 jaar culinair genieten in Schagen.

Havana

Havana Schagen staat inmiddels in de hele regio bekend om de heerlijke vers bereide hapas, gerechten met de unieke smaak van de houtskoolgrill en de sfeervolle binnentuin.
Tapas zijn heerlijk, maar er is zoveel meer lekkers, maak kennis met onze Hapas. Hapas staat voor de lekkerste kleine hapjes, of het nu Spaans is, of Japans of…

Wonder’s

Sfeervol restaurant met vriendelijke bediening. De kaart is beperkt, maar wat er op staat is erg lekker. Ook een aantal verrassende (na)gerechten die u niet overal tegenkomt. Leuk uitzicht op de Markt en prettige achtergrondmuziek.

Linke Loetje
Binnentuin van Havana
Wonder's Schagen

Onze top 3 in de omgeving

Brasserie De Keuken in Schagerbrug  

Het stoere, eigentijdse maar vooral laagdrempelige en kindvriendelijk restaurant in Schagerbrug waar Italiaanse en Franse invloeden de boventoon voeren op de met zorg samengestelde lunch- en dinerkaart. Kortom, waar het team van de keuken hun gasten volledig in de watten legt… Tot snel!

Strandrestaurant Woest in Callantsoog

WOEST is eten en drinken aan zee. Het strandpaviljoen heeft twee verdiepingen en een imposante raampartij.

Loetje in Bergen

Tegenover de prachtige ruïnekerk, in het centrum van Bergen (NH) bevindt zich Loetje, in een ruim, opvallend pand. Zowel binnen als buiten, op het grote, zonnige terras met uitkijk op de dorpskern, zit je hier heerlijk!

Brasserie de Keuken in Schagerbrug
Strandrestaurant Woest in Callantsoog
Loetje in Bergen