Even voorstellen

Wij zijn de broers Jaap en Gert-Jan Nieuwenhuijs. Samen doen wij het beheer van dit pittoreske park.

Gert-Jan Nieuwenhuijs

Is operationeel verantwoordelijk voor het park. Hij heeft hier al 21 jaar lang een bungalow en kent de ins en outs en kent de mensen die er komen en het genot wat het park biedt. Hij woont op het park waardoor hij het beheer en de verhuuractiviteiten optimaal kan uitvoeren.

Jaap Nieuwenhuijs

Heeft ruime ervaring op het gebied van financieel management en bestuurlijke taken. Hij vult Gert-Jan aan op het gebied van structuur en financiële organisatie en voert het beheer van het park samen uit met Gert-Jan.

Missie

Wij willen het park aantrekkelijker maken voor de recreant die de kust, maar ook de rust zoekt. Niet alleen in de zomermaanden maar het hele jaar door. Ook als er geen schoolvakanties zijn willen wij gasten aantrekken die komen fietsen, wandelen of golfen. De kust, de duinen, de dijken en de golfbanen in de buurt lenen zich daar uitstekend voor.

Visie

Het huidige park moet mooier, duurzamer en aantrekkelijker worden om het hele jaar door bezoekers aan te kunnen trekken. De uitstraling moet verbeterd worden, maar ook de marketing en de online aanwezigheid. We gaan samenwerkingsverbanden aan met veel bedrijven in de buurt zoals restaurants, taxi’s, fietsenverhuurders, golfbanen, attractieparken, etc. Dit om mooie pakketten te kunnen aanbieden aan onze gasten.

Kernwaarden

Er is 15 jaar ervaring in huis als het gaat om verhuren van accommodaties voor kort verblijf. Wij kennen het klappen van de zweep. Er is tevens veel ervaring in (online) marketing en management. Al 30 jaar lang hebben wij samengewerkt in diverse ondernemingen.  We vullen elkaar aan en weten wat we aan elkaar hebben.

Wij steken onze handen uit de mouwen en gaan er een nog mooier en aantrekkelijker park van maken. Een park waar wij en de eigenaren van de chalets en bungalows trots op mogen zijn!