Even voorstellen

Wij zijn de broers Jaap en Gert-Jan Nieuwenhuijs en samen met Kaylee managen wij dit pittoreske park. 

Jaap Nieuwenhuijs

Is verantwoordelijk voor het beheer van het park zoals onderhoud aan de wegen, infrastructuur, netwerken en het groen. Daarnaast houdt hij zich bezig met de financiën en administratie.

Gert-Jan Nieuwenhuijs

Hij heeft al 23 jaar een bungalow op het park en kent de ins en outs. Hij is verantwoordelijk voor de verhuur van bungalows, chalets en de groepsaccommodatie. Daarnaast ondersteund hij Jaap in het beheer van het park.

Kaylee Morlog

Kaylee is 28 jaar en heeft al eerder bij diverse campings en horeca zaken gewerkt. Ze ondersteund ons met de verhuur, ondersteund de pachters van het Parkhuys en helpt met het organiseren van evenementen organiseren. En is ze gastvrouw voor alle bezoekers aan ons park.

Missie

Wij willen het park aantrekkelijker maken en houden voor de recreant die de kust, maar ook de rust zoekt. Niet alleen in de zomermaanden maar het hele jaar door. Ook als er geen schoolvakanties zijn willen wij gasten aantrekken die komen fietsen, wandelen of golfen. De kust, de duinen, de dijken en de golfbanen in de buurt lenen zich daar uitstekend voor.

Visie

Het huidige park moet mooier, duurzamer en aantrekkelijker worden om het hele jaar door bezoekers aan te kunnen trekken. De uitstraling moet verbeterd worden, maar ook de marketing en de online aanwezigheid. We gaan samenwerkingsverbanden aan met veel bedrijven in de buurt zoals restaurants, taxi’s, fietsenverhuurders, golfbanen, attractieparken, etc. Dit om mooie pakketten te kunnen aanbieden aan onze gasten.     

Kernwaarden

Er is 15 jaar ervaring in huis als het gaat om verhuren van accommodaties voor kort verblijf. Wij kennen het klappen van de zweep. Er is tevens veel ervaring in (online) marketing en management. Al 30 jaar lang hebben wij samengewerkt in diverse ondernemingen.  We vullen elkaar aan en weten wat we aan elkaar hebben.

Wij steken onze handen uit de mouwen en gaan er een nog mooier en aantrekkelijker park van maken. Een park waar wij en de eigenaren van de chalets en bungalows trots op mogen zijn!