Iedere verhuur accommodatie zijn eigen app

Het hebben van een eigen app in vier talen voor elke verhuuraccommodatie heeft verschillende voordelen voor zowel de  gasten als voor ons. De voordelen zijn:

  1. Directe communicatie: via de app kunnen wij direct communiceren met onze gasten. Wij kunnen belangrijke informatie verstrekken, zoals incheckinstructies, uitcheckprocedures, lokale tips en aanbevelingen, evenals eventuele updates of meldingen tijdens het verblijf. Dit zorgt voor een efficiëntere en directere communicatie, wat kan bijdragen aan een betere gastervaring.

  2. Persoonlijke touch: De eigen app stelt verhuurders in staat om een gepersonaliseerde ervaring te bieden aan hun gasten. Wij kunnen de app aanpassen met relevante informatie over de accommodatie, zoals de huisregels, gebruiksaanwijzingen voor apparaten, suggesties voor lokale restaurants en bezienswaardigheden, en zelfs persoonlijke begroetingen of welkomstberichten. Dit draagt bij aan een gevoel van exclusiviteit en zorg voor de gasten.

  3. Gemak en toegankelijkheid: Met de app hebben gasten gemakkelijke toegang tot belangrijke informatie en diensten. Ze kunnen bijvoorbeeld via de app contact opnemen voor vragen of ondersteuning, de status van hun boeking controleren, details van hun verblijf bekijken, zoals inchecktijden en toegangscodes, en zelfs verzoeken indienen voor extra voorzieningen of diensten.

 Wilt u dat wij de verhuur gaan verzorgen of wilt meer informatie?

Stuur dan een email naar stay@recreatieparkdewielen.nl

Bekijk de app voor Villa aan 't Wiel

Klik hier en bekijk de app die wij voor Villa aan ‘t Wiel hebben gemaakt.

Of scan de QR-code 

De app is gemaakt om op je mobiel te gebruiken. Daarom geeft het scannen met je mobiele telefoon een mooier resultaat.