Een recreatiewoning kopen is juist nu interessant!

Wilt u investeren in een recreatiewoning en die laten verhuren voor een optimaal rendement? Of wilt u een recreatiewoning voor eigen gebruik en die ook gedeeltelijk laten verhuren?

Bij Recreatiepark De Wielen zijn beide opties mogelijk bij koop van een nieuwbouw bungalow. Onze nieuwbouw bungalows worden tegen zeer aantrekkelijke prijzen aangeboden en zijn een uitstekende investering.

Er zijn nog maar 2 kavels/bungalows te koop

Er zijn nog 2 kavels/bungalows te koop. Op kavel 72 wordt een turnkey bungalow gebouwd. Deze bungalow is van het type De Dromer turnkey en wordt halverwege 2021 al opgeleverd.

De andere nog vrije kavel is kavel 80 en deze zal in het voorjaar van 2022 met een bungalow naar keuze worden opgeleverd.

Hieronder de kavels die nog te koop zijn met prijzen vanaf € 45.000 (exclusief BTW).
 1. kavel 51 met 266 m2 eigen grond. Kavel prijs € 45.000. Verkocht
 2. kavel 52 met 289 m2 eigen grond. Kavel prijs € 47.000. Verkocht.
 3. kavel 53 met 254 m2 eigen grond. Kavel prijs € 45.000. Verkocht.
 4. kavel 54 met 257 m2 eigen grond. Kavel prijs € 45.000. Verkocht.
 5. kavel 75 met 317 m2 eigen grond. Kavel prijs € 47.000. Verkocht.
 6. kavel 78 met 316 m2 eigen grond. Kavel prijs € 52.000. Verkocht.
 7. kavel 79 met 279 m2 eigen grond. Kavel prijs € 49.500. Verkocht.
 8. kavel 80 met 268 m2 eigen grond. Kavel prijs € 47.000.
 9. kavel 81 met 255 m2 eigen grond. Kavel prijs € 52.000. Verkocht.
 10. kavel 82 met 313 m2 eigen grond. Kavel prijs € 67.000. Verkocht.

Wat kosten de bungalows?

De kosten van een bungalow zijn afhankelijk van het type bungalow, de infrastructuur kosten en de eventuele extra opties zoals uitbouw, hoekkeuken etc.. Er zijn drie type bungalows:

Er zijn ook kosten aan infrastructuur zoals het bouw- en woning rijp maken van de aangekochte kavel en het door de nutsbedrijven laten aanleggen van de benodigde kabels en leidingen t.b.v. de aansluitingen van elektriciteit en gas en de hoofdaansluiting van water. Deze zijn € 17.943 per kavel/bungalow (exclusief 21% BTW)

Hoe wilt u de bungalow gebruiken?

Als u voor deze optie kiest krijgt u een turnkey recreatiewoning. Wij begeleiden de bouw en richten het in.  

Wij kunnen op professionele wijze de verhuur verzorgen, maar u kunt het ook zelf doen.

Als u de bungalow voor eigen gebruik wilt gebruiken dan kunt u uit meerdere bouwtypen kiezen. U moet dan wel zelf de bouw begeleiden en de bungalow en tuin zelf inrichten.

Kopen en verhuren?

U kunt de woning kopen voor eigen gebruik, maar u kunt die ook volledig of gedeeltelijk verhuren. De verhuur kunt u dan zelf organiseren, maar u kunt het ook door ons laten doen. Er is geen verhuurverplichting!

Recreatiepark De Wielen heeft 15 jaar ervaring in het verhuren van korte verblijf accommodaties. U koopt een bungalow en wij kunnen de verhuur op professionele wijze verzorgen en u een optimaal rendement bezorgen!

Huurinkomsten, kosten en rendement.

Verhuren via Recreatiepark De Wielen brengt geld in het laadje, maar hoeveel? Welke commissie wordt berekend voor het regelen van de verhuur? Wat zijn de bijkomende kosten aan parkbeheer, energiekosten, belastingen?  Klik hier voor meer informatie.

Overeenkomsten, algemene voorwaarden en parkreglement.

Om de verhuur via Recreatiepark De Wielen in goede banen te leiden moeten er duidelijk afspraken worden gemaakt tussen de eigenaar van een bungalow en Recreatiepark De Wielen. Daarbij horen ook afspraken over onderhoud van uw bungalow.
Maar ook tussen de huurders en Recreatiepark de wielen moeten goede afspraken worden gemaakt en vastgelegd. Daarbij komen algemene voorwaarden en het park reglement om de hoek kijken. Hieronder vindt u deze documenten:

Boekingsproces.

Bijna alle reserveringen zullen via onze website en via onze honderden online travel agencies (OTA’s) zoals Booking.com en Airbnb binnenkomen.

Door middel van een overzichtelijke ZOEK&BOEK functie op de site, kan een gast een accommodatie geheel naar persoonlijke voorkeur zoeken en boeken.

Self-checkin: vrijheid voor de gast en corona-proof

Als de gast online een reservering maakt wordt er online betaald en ontvangt de gast een boekingsbevestiging met een pincode en uitleg video’s. Met de pincode gaat de slagboom open en met dezelfde pincode gaat het digitale slot van de chalet open. Na de verhuurperiode werkt de pincode niet meer. Door middel van video’s die met de boekingsbevestiging worden meegestuurd ziet de gast hoe de slagboom en het digitale slot werken en laten we zien hoe de gast naar zijn bungalow of chalet rijdt.

Deze self-checkin geeft een gevoel van vrijheid: ‘ik heb de sleutel al en hoef met niemand te bellen of af te spreken’. Alle communicatie gaat digitaal en er is 24 uur support! Daarnaast is de self-checkin corona proof.

De eigenaren van de bungalows behouden het bestaande ‘druppelsysteem’ en worden dus niet geregistreerd.

Marketing

Wij zijn constant op zoek naar effectieve en innovatieve manieren om gasten te werven en inspireren. De nadruk ligt daarbij steeds meer op beleving en interactie. Daarvoor hebben we diverse online mogelijkheden zoals een up-to-date website, e-mailmarketing, social media en een digitaal magazine. Om (potentiële) gasten die via zoekmachines als Google zoeken naar bepaalde vakanties of faciliteiten zo concreet mogelijk te informeren worden er specifieke internetpagina’s ontwikkeld. Ook via meer traditionele communicatiemiddelen zijn we actief.
De bungalows zullen daarnaast worden aangeboden bij ongeveer 3500 touroperators en reisbureaus in Nederland, Duitsland, België en Frankrijk.

Tarieven worden dagelijks aangepast

Dit heet Yield management en zorgt ervoor dat er een zo hoog mogelijk rendement wordt gehaald. Dagelijks gaan wij de prijzen aanpassen en kijken naar de bezetting van uw bungalow, maar ook de bezetting van alle bungalows op het park, naar de prijzen en bezetting van de concurrentie, en nog enkele parameters.

Ook gaan wij Last Minute-, Early Bird- en andere aanbiedingen doen afhankelijk van de bezetting.

Complete ontzorging

Wij kunnen alle werkzaamheden voor de verhuur uit handen nemen en ontzorgen u daarmee volledig. Dit zijn onze werkzaamheden:

 • het verrichten van promotionele activiteiten;
 • het sluiten van huurovereenkomsten met gasten;
 • de administratie van huurovereenkomsten;
 • de inning van de huren en bijkomende kosten;
 • de maandelijkse afrekening van de netto huuropbrengst;
 • het verzorgen van aankomst en vertrek van de gast;
 • het verrichten van klein technisch onderhoud tot aan een bepaald totaalbedrag op jaarbasis. Afzonderlijke reparaties boven een bepaald bedrag worden bij de eigenaar in rekening gebracht;
 • schoonmaak na ieder verblijf
 • het trachten te verhalen van door de huurder aangebrachte schade.

Gelijke verdeling van reserveringen

In ons reserveringssysteem worden de bungalows apart geadverteerd. Iedere bungalow krijgt een eigen pagina en houdt daardoor z’n eigen karakter en uitstraling. Hierdoor worden ze op gelijke wijze geadverteerd en onder de aandacht gebracht.