Kinder Zwembad Disco

Disco disco disco! Ja lieve kinderen jullie lezen het goed, we gaan lekker samen dansen en swingen in en om het zwembad! Er worden diverse spelletjes georganiseerd met deze week als thema: Fiets hem er in!

Het is van 16.00 tot 17.00 uur en is voor alle kinderen tot en met 12 jaar. Ook kinderen uit het dorp zijn van harte welkom!

We vragen u om uw kind vooraf aan te melden. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen (vol=vol) dus snel hier aanmelden voor dit super leuke evenement.

Naast de disco en mooie prijzen ontvangen de kinderen een zakje snoep en limonade. De kosten bedragen €3,50 per kind (Mocht u zich ter plekken aanmelden bedragen de kosten €4,00)

Kinderen met een A diploma mogen zonder begeleiding  komen, kinderen zonder A diploma in elke leeftijd groep alleen toegang met bandjes en begeleider met diploma en 18 plus.(Het Duitse diploma zeepaardje is geen zwemdiploma in Nederland)

Let op: het zwembad is tijdens het disco zwemmen alleen toegankelijk voor kinderen en ouders die aan de disco deelnemen!

Datum

jul 30 2022
Expired!

Tijd

16:00 - 17:30

Locatie

Zwembad