Golfbanen in de buurt van het park

Golfbaan Dirkshorn

Golfbaan Dirkshorn in het dichtstbij. Op slecht 3,6 km van het park ligt deze mooie polderbaan. Het is dé baan boven het Noordzeekanaal! Golfbaan Dirkshorn is een 18-holes par-72 golfbaan. De baan is in 2008 geopend en kenmerkt zich door strakke fairways, snelle greens, een zeer goede drainage en slechts enkele kleine boomgroepen voor een open karakter. Ook zijn ze er trots op de topkwaliteit van de golfbaan, wat niet onopgemerkt gebleven is hun onze gasten; men is vaak verrast dat er boven het Noordzeekanaal zo’n kwalitatief goede golfbaan ligt! De baan is op extreme weersomstandigheden na, het hele jaar bespeelbaar! Ervaar het zelf en boek een tee-time!

Golfbaan De Texelse

Golfbaan De Texelse is een 18-holes par 72 golfbaan waar ervaren golfers en enthousiaste beginners van harte welkom zijn om een balletje te slaan. Uw golfspel oefenen doet u op de Par-3, de driving range (deels overdekt) of de putting green. Waar u ook voor kiest, u kunt altijd rekenen op een gastvrije ontvangst op deze bijzondere baan, midden in de Texelse duinen.

Golfbaan Sluispolder

Naast 27 uitdagende holes staat Sluispolder bekend om haar enthousiaste team, het sfeervolle clubhuis en de uitgebreide faciliteiten.

Sluispolder betekent plezier in Sport & Culinair. Voor golfers een mooie polderbaan met interessante holes. Een golfschool met specialisten op elk gebied van de swing én voor elk niveau.

Golfbaan Dirkshorn met de Groenvelder op de achtergrond
Golfbaan De Texelse op Texel
Golfbaan Sluispolder bij Alkmaar