Wachtwoord Vernieuwen

Informatie voor chalet eigenaren

Let op! Chalet eigenaren kunnen pas vanaf 1 maart 2021 het park op!

Er is kennelijk bij enkele chalet eigenaren het idee ontstaan dat het park nu al het hele jaar open is en dat er nu al verbleven kan worden. Voor alle duidelijkheid: er zijn plannen om eventueel pas vanaf volgend jaar het hele jaar het park open te houden voor chalet eigenaren. Dus er mag nu nog niet worden verbleven. Pas vanaf 1 maart! 

De plannen om het hele jaar open te blijven willen we eerst voorleggen aan de chalet eigenaren en pas nadat wij met de meerderheid hebben gesproken willen we deze optie wellicht gaan aanbieden.

Het nieuwe park

Het huidige park is aan renovatie, innovatie en verbetering toe. U als chalet eigenaar zult verrast zijn als u straks het park oprijdt.

De entree via het dorp wordt weer in ere hersteld en de paden worden voor 1 maart vernieuwd. (Als het weer mee zit.) 

De terreinen die voorheen voor campinggasten (passanten met tenten en caravans) waren, worden nu bebouwd met bungalows. Hierdoor komen er vanaf 2021 geen passanten meer en zijn de kantine en het sanitair gebouw overbodig geworden. Deze  zullen worden gesloopt, maar daar komen mooie faciliteiten voor terug! 

Nieuw entree via het dorp

De entree via de Dorpsstraat blijft constant open en wordt de ingang voor u en uw gasten. Het ijzeren hek gaat weg en er komen stoere houten leuningen met LED verlichting op zonne-energie. Deze ‘nieuwe brug’ zal dan figuurlijk een brug gaan slaan naar het dorp.  

Er komt een slagboom die via de huidige druppels en met een nieuw pincode kastje toegang gaat geven tot het park. De chalet eigenaren kunnen met de bestaande druppel naar binnen en de gasten die een chalet hebben gehuurd kunnen naar binnen met een pincode. 
De slagboom wordt zo geplaatst dat er een tiental parkeerplaatsen voor gasten zullen zijn. Als het gasten-parkeerterrein op drukke dagen vol is kan er bij de Killemerweg ingang worden geparkeerd door uw gasten. Hier worden extra parkeerplaatsen gecreëerd.

De bungalow eigenaren en hun gasten blijven het entree via de Killemerweg gebruiken.

Het zwembad

Het grote zwembad blijft waar het ligt, maar de omheining en vloer rondom het zwembad worden vernieuwd en verfraaid. Achterin het zwembad terrein komt een (kunst) grasveldje waar u heerlijk kunt relaxen. Er komt een glijbaan voor meer speelplezier. Het zwembad terrein en de omheining zal een frisse en open uitstraling krijgen. 

De speeltuin

Het kleine kinderbadje gaat weg, maar er komt naast het huidige speeltuintje en het te slopen sanitair gebouw een nieuwe water/zandspeelplaats met waterpomp en speelelementen voor de allerkleinsten.

Het sportveld en entertainment tent

Waar nu het sanitairgebouw staat komt straks een sportveldje met een omheining, voetbaldoelen en basketbalringen.
Voor evenementen in de zomer wordt het veldje omgetoverd tot een gezellige feestruimte. 

Er wordt dan een mooie partytent geplaatst, een mobiel podium en mobiele bar. Laat de bingo of karaoke maar beginnen! 

Er komt ook een TV aansluiting voor het kijken naar voetbalwedstrijden of andere TV uitzendingen. Tijdens warme zwoele avonden en als het donker is zullen er filmavonden worden georganiseerd.

Naast het sportveld komt een jeu de boules plaats en een toiletgroep die alleen bij evenementen toegankelijk zal zijn.

Een eigen vuilstortplaats

Bij de ingang via het dorp komt een vuilstortplaats uitsluitend voor chalet eigenaren en uw gasten.

In een mooi afgesloten vuilplaats komen drie grote huisvuil containers, een glasbak, een papierbak en ruime groenbak. Er komt een loopplank zodat u makkelijker uw kruiwagen kunt legen.

Verhuur uw chalet via Recreatiepark De Wielen

De nieuwe beheerders van het park gaan de verhuur van zowel chalets als bungalows professioneel aanpakken. Wij hebben 15 jaar ervaring met kort verblijf verhuur en zijn door de wol geverfd.

Flexibel verhuren: u blijft baas in eigen huis

Heeft u een chalet die u ook wel wilt verhuren, maar u wilt wel de vrijheid behouden om er zelf gebruik van te maken? Dat kan als u via de nieuwe beheerders gaat verhuren! U blijft baas in eigen huis en u bepaalt. U krijgt toegang tot de verhuurkalender van uw chalet in ons reserveringssysteem en u kunt zoveel mogelijk dagen blokkeren voor eigen gebruik als u wilt. Hieronder meer informatie over onze werkwijze.

Huurinkomsten, kosten en rendement

Verhuren brengt geld in het laadje, maar hoeveel? Welke commissie wordt berekend voor het regelen van de verhuur? Wat zijn de bijkomende kosten aan parkbeheer, energiekosten, belastingen?  Klik hier voor meer informatie.

Overeenkomsten, algemene voorwaarden en parkreglement

Om de verhuur in goede banen te leiden moeten er duidelijk afspraken worden gemaakt tussen de eigenaar van een bungalow en Recreatiepark De Wielen. Daarbij horen ook afspraken over onderhoud van uw bungalow.
Maar ook tussen de huurders en Recreatiepark de wielen moeten goede afspraken worden gemaakt en vastgelegd. Daarbij komen algemene voorwaarden en het park reglement om de hoek kijken. Hieronder vindt u deze documenten:

Boeking proces

Bijna alle reserveringen zullen via onze website en via onze honderden online travel agencies (OTA’s) zoals Booking.com en Airbnb binnenkomen.

Door middel van een overzichtelijke ZOEK&BOEK functie op de site, kan een gast een chalet geheel naar persoonlijke voorkeur zoeken en boeken.

Self-checkin: vrijheid voor de gast en corona-proof

Als de gast online een reservering maakt wordt er online betaald en ontvangt de gast een boekingsbevestiging met een pincode en uitleg video’s. Met de pincode gaat de slagboom open en met dezelfde pincode gaat het digitale slot van de chalet open. Na de verhuurperiode werkt de pincode niet meer. Door middel van video’s die met de boekingsbevestiging worden meegestuurd ziet de gast hoe de slagboom en het digitale slot werken en laten we zien hoe de gast naar zijn chalet rijdt. Zodra de pincode wordt ingetoetst gaat de slagboom open. 

Deze self-checkin geeft een gevoel van vrijheid: ‘ik heb de sleutel al en hoef met niemand te bellen of af te spreken’. Alle communicatie gaat digitaal en er is 24 uur support! Daarnaast is de self-checkin corona proof.

De eigenaren van de chalets krijgen een eigen pincode die strikt privé is.

Marketing

Wij zijn constant op zoek naar effectieve en innovatieve manieren om gasten te werven en inspireren. De nadruk ligt daarbij steeds meer op beleving en interactie. Daarvoor hebben we diverse online mogelijkheden zoals een up-to-date website, e-mailmarketing, social media en een digitaal magazine. Om (potentiële) gasten die via zoekmachines als Google zoeken naar bepaalde vakanties of faciliteiten zo concreet mogelijk te informeren worden er specifieke internetpagina’s ontwikkeld. Ook via meer traditionele communicatiemiddelen zijn we actief.
De chalets zullen daarnaast worden aangeboden bij honderden touroperators en reisbureaus in Nederland, Duitsland, België en Frankrijk.

Tarieven worden dagelijks aangepast

Dit heet Yield management en zorgt ervoor dat er een zo hoog mogelijk rendement wordt gehaald. Dagelijks gaan wij de prijzen aanpassen en kijken naar de bezetting van uw chalet, maar ook de bezetting van alle chalets op het park, naar de prijzen en bezetting van de concurrentie, en nog enkele parameters.

Ook gaan wij Last Minute-, Early Bird- en andere aanbiedingen doen afhankelijk van de bezetting.

Complete ontzorging

Wij nemen alle werkzaamheden voor de verhuur uit handen en ontzorgen u volledig. Dit zijn onze werkzaamheden:

  • het verrichten van promotionele activiteiten;
  • het sluiten van huurovereenkomsten met gasten;
  • de administratie van huurovereenkomsten;
  • de inning van de huren en bijkomende kosten;
  • de maandelijkse afrekening van de netto huuropbrengst;
  • het verzorgen van aankomst en vertrek van de gast;
  • het verrichten van klein technisch onderhoud tot aan een bepaald totaalbedrag op jaarbasis. Afzonderlijke reparaties boven een bepaald bedrag worden bij de eigenaar in rekening gebracht;
  • schoonmaak na ieder verblijf
  • het trachten te verhalen van door de huurder aangebrachte schade.

Gelijke verdeling van reserveringen

In ons reserveringssysteem worden de bungalows en chalets apart geadverteerd. Iedere bungalow en chalet krijgt een eigen pagina en houdt daardoor z’n eigen karakter en uitstraling. Hierdoor worden ze op gelijke wijze geadverteerd en onder de aandacht gebracht. 

Meer weten? Vul onderstaand formulier in of stuur een e-mail naar info@recreatieparkdewielen.nl