Informatie voor bungalow eigenaren

Het nieuwe park

Het huidige park is aan renovatie, innovatie en verbetering toe. Ook voor u als bungalow eigenaar zal er het een en ander veranderen. 

De terreinen die voorheen voor campinggasten (passanten met tenten en caravans) waren zullen in 2021 bebouwd gaan worden met bungalows. Vanaf 2021 komen er geen passanten meer en zijn de kantine en het sanitair gebouw overbodig geworden. Deze  zullen worden gesloopt, maar daar komen mooie faciliteiten voor terug! 

 

Vuilstortplaats met eigen groenbak

Bij de ingang vanaf de Killemerweg wordt de vuilstortplaats iets vergroot en zal uitsluitend worden gebruikt voor de bungalow eigenaren en hun gasten.

Er wordt rondom de vuilstortplaats een groenstrook geplant zodat het een groen en fris aangezicht krijgt. Er komen drie grote huisvuil containers, een glasbak, een papierbak en ruime groenkuil. Bij de groenbak komt een loopplank zodat u makkelijker uw kruiwagen kunt legen.

De entree

De entree via de Killemerweg zal nog wel even rommelig blijven zolang er nog gebouwd wordt, maar de brug over de sloot wordt al wel verfraaid. Er komt een stoere houten brugleuning met LED verlichting op zonne-energie. 

De beide slagbomen blijven op dezelfde locaties en gaan op twee manieren open: met de huidige druppels en met een nieuw pincode kastje. De bungalow eigenaren van zowel de bestaande- als nieuwe bungalows kunnen met de bestaande druppel naar binnen en de gasten die een bungalow gehuurd hebben kunnen naar binnen met een pincode. Meer informatie hierover leest u verder op deze pagina.

De chalet eigenaren en hun gasten gaan via de in ere herstelde ingang via het dorp naar binnen en krijgen een eigen slagboom.

Het zwembad

Het grote zwembad blijft waar het ligt, maar de omheining en vloer rondom het zwembad worden vernieuwd en verfraaid. Achterin het zwembad terrein komt een (kunst) grasveldje waar u heerlijk kunt relaxen. Het zwembad terrein en de omheining zullen een frisse en open uitstraling krijgen.

De speeltuin

Het kleine kinderbadje gaat weg, maar er komt naast het huidige speeltuintje en het te slopen sanitair gebouw een nieuwe water/zandspeelplaats met waterpomp en speelelementen voor de allerkleinsten.

Het sportveld en entertainment tent

Waar nu het sanitairgebouw staat komt straks een sportveldje met een omheining, voetbaldoelen en basketbalringen. Voor evenementen in de zomer wordt het veldje omgetoverd tot een gezellige feestruimte.

Er wordt dan een mooie partytent geplaatst, een mobiel podium en mobiele bar.  Laat de bingo of karaoke maar beginnen!

Er komt ook een TV aansluiting voor het kijken naar voetbalwedstrijden of andere TV uitzendingen. Tijdens warme zwoele avonden en als het donker is zullen er filmavonden worden georganiseerd.

Naast het sportveld komt een jeu de boules plaats en een toiletgroep die alleen bij evenementen toegankelijk zal zijn.

Verhuur uw bungalow via Recreatiepark De Wielen

De nieuwe beheerders van het park gaan de verhuur van zowel bungalows als chalets professioneel aanpakken. Wij hebben 15 jaar ervaring met kort verblijf verhuur en zijn door de wol geverfd.

Flexibel verhuren: u blijft baas in eigen huis

Heeft u een bungalow die u ook wel wilt verhuren, maar u wilt wel de vrijheid behouden om er zelf gebruik van te maken? Dat kan als u via de nieuwe beheerders gaat verhuren! U blijft baas in eigen huis en u bepaalt. U krijgt toegang tot de verhuurkalender van uw bungalow in ons reserveringssysteem en u kunt zoveel mogelijk dagen blokkeren voor eigen gebruik als u wilt. Hieronder meer informatie over onze werkwijze.

Huurinkomsten, kosten en rendement

Verhuren brengt geld in het laadje, maar hoeveel? Welke commissie wordt berekend voor het regelen van de verhuur? Wat zijn de bijkomende kosten aan parkbeheer, energiekosten, belastingen?  Klik hier voor meer informatie.

Overeenkomsten, algemene voorwaarden en parkreglement

Om de verhuur in goede banen te leiden moeten er duidelijk afspraken worden gemaakt tussen de eigenaar van een bungalow en Recreatiepark De Wielen. Daarbij horen ook afspraken over onderhoud van uw bungalow.
Maar ook tussen de huurders en Recreatiepark de wielen moeten goede afspraken worden gemaakt en vastgelegd. Daarbij komen algemene voorwaarden en het park reglement om de hoek kijken. Hieronder vindt u deze documenten:

Boeking proces

Bijna alle reserveringen zullen via onze website en via onze honderden online travel agencies (OTA’s) zoals Booking.com en Airbnb binnenkomen.

Door middel van een overzichtelijke zoek&boek functie op de site, kan een gast een bungalow geheel naar persoonlijke voorkeur zoeken en boeken.

Self-checkin: vrijheid voor de gast en corona-proof

Als de gast online een reservering maakt wordt er online betaald en ontvangt de gast een boekingsbevestiging met een pincode en uitleg video’s. Met de pincode gaat de slagboom open en met dezelfde pincode gaat het digitale slot van de bungalow open. Na de verhuurperiode werkt de pincode niet meer. Door middel van video’s die met de boekingsbevestiging worden meegestuurd ziet de gast hoe de slagboom en het digitale slot werken en laten we zien hoe de gast naar zijn bungalow rijdt.

Deze self-checkin geeft een gevoel van vrijheid: ‘ik heb de sleutel al en hoef met niemand te bellen of af te spreken’. Alle communicatie gaat digitaal en er is 24 uur support! Daarnaast is de self-checkin ook nog eens corona proof.

De eigenaren van de bungalows behouden het bestaande ‘druppelsysteem’ en worden dus niet geregistreerd.

Marketing

Wij zijn constant op zoek naar effectieve en innovatieve manieren om gasten te werven en inspireren. De nadruk ligt daarbij steeds meer op beleving en interactie. Daarvoor hebben we diverse online mogelijkheden zoals een up-to-date website, e-mailmarketing, social media en een digitaal magazine. Om (potentiële) gasten die via zoekmachines als Google zoeken naar bepaalde vakanties, parken of faciliteiten zo concreet mogelijk te informeren worden er specifieke internetpagina’s ontwikkeld. Ook via meer traditionele communicatiemiddelen zijn we actief.
De bungalows en chalets zullen daarnaast worden aangeboden bij honderden touroperators en reisbureaus in Nederland, Duitsland België en Frankrijk.

Tarieven worden dagelijks aangepast

Dit heet Yield management en zorgt ervoor dat er een zo hoog mogelijk rendement wordt gehaald. Dagelijks gaan wij de prijzen aanpassen en kijken naar de bezetting van uw bungalow, maar ook de bezetting van alle bungalows op het park, naar de prijzen en bezetting van de concurrentie, en nog enkele parameters.

Ook gaan wij Last Minute-, Early Bird- en andere aanbiedingen doen afhankelijk van de bezetting.

Complete ontzorging

Wij nemen alle werkzaamheden voor de verhuur uit handen en ontzorgen u volledig. Dit zijn onze werkzaamheden:

  • het verrichten van promotionele activiteiten;
  • het sluiten van huurovereenkomsten met gasten;
  • de administratie van huurovereenkomsten;
  • de inning van de huren en bijkomende kosten;
  • de maandelijkse afrekening van de netto huuropbrengst;
  • het verzorgen van aankomst en vertrek van de gast;
  • het verrichten van klein technisch onderhoud tot aan een bepaald totaalbedrag op jaarbasis. Afzonderlijke reparaties boven een bepaald bedrag worden bij de eigenaar in rekening gebracht;
  • schoonmaak na ieder verblijf
  • het trachten te verhalen van door de huurder aangebrachte schade.

Gelijke verdeling van reserveringen

In ons reserveringssysteem worden de bungalows apart geadverteerd. Iedere bungalow krijgt een eigen pagina en houdt daardoor z’n eigen karakter en uitstraling. Hierdoor worden ze op gelijke wijze geadverteerd en onder de aandacht gebracht.

Meer weten? Vul onderstaand formulier in of stuur een e-mail naar info@recreatieparkdewielen.nl