Villa aan 't Wiel is een luxe groepsaccomodatie in NL

In de Kop van Noord-Holland, op fietsafstand van het strand en vlakbij prachtige steden en dorpjes als Schagen, Alkmaar en Callantsoog, vindt u het rustige Recreatiepark De Wielen. Geniet volop van uw vakantie in Noord-Holland in de schitterende natuur, prachtige stranden en leuke dorpjes en steden in de directe omgeving.

De groepsaccommodatie Villa aan ‘t Wiel ligt aan een van de twee ‘wielen’ (ronde meertjes die zijn ontstaan door dijkdoorbraken in de 12e eeuw) die aan ons park grenzen. In 1250 lag Sint Maarten namelijk nog aan zee! Geniet van het uitzicht, maar ook van de villa en het park met zijn faciliteiten. Zo is er een groot buitenzwembad ( open van 1 mei tot half september) en een speeltuin met trampoline en kabelbaan.

Er zijn zes ruime slaapkamers, drie badkamers en een heerlijke lounge en eettafel. De open keuken heeft een groot gasfornuis en voldoende koelmogelijkheden voor koude biertjes en witte wijn. En dan het grote terras met twee parasols van 4 bij 4 meter en een buiten eettafel voor 12 personen! Heerlijk buiten zitten in de lounge, BBQ’en op een stoere ofyr en buiten eten met uitzicht op ‘t wiel. Helemaal geweldig!